Ο Βεράτι αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της Παρί

Close
Ο Βεράτι αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της Παρί

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ο Mάρκο Βεράτι διεθνής άσος... αποκάλυψε την «μυστική συμφωνία» που έχει γίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός μέσος εντάχθηκε στους Παριζιάνους το 2012 προερχόμενος από την Πεσκάρα και έκτοτε, αποτελεί βασικό «πυλώνα» στην εντυπωσιακή πορεία των «πρωτευουσιάνων» εντός κι εκτός Γαλλίας.

«Η συμφωνία προβλέπει ότι δεν θα είμαστε λυπημένοι για τίποτε και πως σε κάθε αγώνα, θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προσπαθώντας να φθάσουμε όσο πιό μακρυά γίνεται», επεσήμανε ο Βεράτι και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και ότι αν παίξουμε μαζί, με αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό, έχουμε να πούμε κάτι. Βέβαια το Champions League, είναι μία δύσκολη διοργάνωση για όλους. Η Αταλάντα, έδειξε ότι μπορεί να είναι μεταξύ των μεγάλων, ακόμη και χωρίς μεγάλες προσωπικότητες, αλλά με ένα καλό συλλογικό παιχνίδι και ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα».

Επιστρέφοντας στα... εσωτερικά της ομάδας, ο Βεράτι, έκανε ειδική μνεία στον Νεϊμάρ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «συγκριτικό πλεονέκτημα»: «Τον βλέπω ιδιαίτερα αποφασισμένο να φέρει την Παρί ΣΖ στην κορυφή. Το να τον έχεις σε αυτήν τη σωματική και ψυχική κατάσταση, είναι μια προστιθέμενη αξία. Ο Νεϊμάρ είναι ένας ηγέτης που παίζει πάντα και προπονείται προσεκτικά. Είναι ένα παράδειγμα για όλους».

sdna.gr