Ο Εμπαπέ είπε «όχι» στην Ρεάλ όταν ήταν 14 ετών!

Close
Ο Εμπαπέ είπε «όχι» στην Ρεάλ όταν ήταν 14 ετών!

Αδιαμφισβήτητα ο Κιλιάν Εμπαπέ θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Ο Γάλλος άσος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν ήταν 14 είπε «όχι» στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αγωνίστηκε τελικά στην «βασίλισσα».

Ο Εμπαπέ ανέφερε πως όταν πιτσιρικάς λοιπόν, ταξίδεψε στη Μαδρίτη και επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, συναντώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Οι γονείς μου ήθελαν να ξεκινήσω την καριέρα μου στη Γαλλία, όπως και να σπουδάσω εκεί. Να παίξω ποδόσφαιρο και να συνεχίσω να προπονούμαι στην χώρα μου. Ακόμα κι αν πήγαινα στην Ισπανία με τον Ζιντάν, δεν έπαυε να σημαίνει ότι ήταν μια άλλη χώρα, μια άλλη κουλτούρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να κουβαλήσω το βάρος, γιατί ήμουν πολύ μικρός», σημείωσε ο Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε πως προσαρμόστηκε στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

«Ήμουν 18-19 χρονών και ήθελα να κάνω πράγματα της ηλικίας μου. Αλλά στο γήπεδο μου ζητούσαν να είμαι ένας ενήλικας. Όταν θέλεις να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, δεν υπάρχει χώρος για ανωριμότητα, δεν υπάρχει χώρος για παιδιά. Είναι ο κόσμος των ενηλίκων και πρέπει να προετοιμαστείς», ολοκλήρωσε ο Γάλλος.

sport-fm.gr