Ο Σέρχιο Ράμος ήθελε να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν και γι' αυτό είπε όχι σε άλλες δύο προτάσεις από την Premier League, έχοντας αρχικά αρνηθεί αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ισπανός άσος είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σύμφωνα με το «Goal.com» ακολούθησαν άλλες δύο προσφορές από ομάδες τις Premier League.
Η πρώτη ήταν από την Μάντσεστερ Σίτι η οποία του έδινε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ στην συνέχεια θα έπρεπε να πάει να αγωνιστεί και στην New York City FC στις Η.Π.Α, ομάδα την οποία ουσιαστικά έχουν οι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας, αλλά ο Ράμος είπε όχι.
Η δεύτερη ήταν από την Άρσεναλ και ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ ήταν αρνητικός μιας και η ομάδα του Λονδίνου δεν αγωνίζεται στο Champions League.
Sergio Ramos had offers from the Premier League before he joined PSG 👀
— Goal (@goal) July 8, 2021
He rejected Arsenal because they aren't in the Champions League ❌
He also had the chance to play two years at Man City before joining New York City FC, but preferred PSG's offer 🤝 pic.twitter.com/C5yad5tg4o