Τούχελ: "Θα σκοτώσουμε τους ποδοσφαιριστές"

Close

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, διαμαρτυρήθηκε για το γεμάτο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, γεγονός που προκαλεί πλήθος τραυματισμών.

Ο Τόμας Τούχελ παρευρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ναντ. Εκεί, αρχικά, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στους προσαγωγούς, με την επιστροφή του Βραζιλιάνου σταρ να υπολογίζεται μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

"Είμαστε στεναχωρημένοι. Έχει έναν μικρό τραυματισμό στους προσαγωγούς. Θα επιστρέψει μετά την διακοπή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει με την Βραζιλία. Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι θα επιστρέψει μετά την διακοπή" ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Στη συνέχεια μίλησε για το σφιχτό πρόγραμμα με παιχνίδια του Champions League σχεδόν κάθε βδομάδα και την ύπαρξη παιχνιδιών των εθνικών ομάδων, όταν υπάρχει διακοπή. Ο Τούχελ τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο σκοτώνουν τους ποδοσφαιριστές.

"Θα σκοτώσουμε τους παίκτες, δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης. Οι καλύτερες παίκτες δεν σταματούν ποτέ στην ομάδα τους και στις εθνικές ομάδας. Δεν υπάρχει χώρος ώστε να τους προετοιμάσεις. Έτσι, είναι ευαίσθητοι και δύσκολα τους διαχειρίζεσαι" τόνισε ο Τούχελ.

sport24.gr