Φοβερή είδηση από την Γερμανική "Bild" με πρώην ποδοσφαιριστή της Σάλκε. Πρόκειται για τον Hiannick Kamba ο οποίος το 2003-2004 ήταν μέλος της Σάλκε και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως ένας ταλαντούχος αμυντικός.
Ο συμπαίκτης του Νόιερ, όπως αποκάλυψε η Γερμανική εφημερίδα, το 2016 "πέθανε" και τώρα... επέστρεψε στην ζωή! Πρόκειται ασφαλώς για απάτη του ιδίου και της πρώην συζύγου του, η οποία σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να πάρει λεφτά από ασφαλιστική εταιρεία.
Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάλκε είναι ακόμη ζωντανός. Πριν 4 χρόνια έσκασε η τραγική είδηση πως ο Kamba πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Κονγκό, ένα γεγονός που βύθισε σε πένθος την Γερμανική ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Bild" η πρώην σύζυγος του 33χρονου σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να λάβει ένα τεράστιο ποσό από το συμβόλαιο της ασφαλιστικής. Με τα σχετικά... πιστοποιητικά εξαπάτησε την ασφαλιστική.
Όπως αναφέρει το ΜΜΕ ο Κamba υπέβαλε αίτηση για επιστροφή στην Γερμανία την άνοιξη του 2018. Mετά από έρευνες, φέρεται ο ίδιος να έχει εγκατασταθεί στο Γκελζενκίρχεν και να δουλεύει σαν προμηθευτής.