Πίντο ντα Κόστα: "Ο Κονσεϊσάο πρέπει να τηρήσει το συμβόλαιο του"

Πίντο ντα Κόστα: "Ο Κονσεϊσάο πρέπει να τηρήσει το συμβόλαιο του"

Στον απόηχο των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να θέλει να φύγει από την Πόρτο, ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα, έστειλε το μήνυμά του στον 48χρονο τεχνικό.

Οι σχέσεις του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, δεν είναι και οι καλύτερες, με τα πορτογαλικά Μέσα να αναφέρουν ότι ο 48χρονος προπονητής σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του, καθώς είναι απογοητευμένος με τις επενδύσεις που γίνονται στην ομάδα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κονσεϊσάο ήταν η δήλωση του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα, τη Δευτέρα (20/3): "Δεν είναι αλήθεια πως υπάρχει έλλειψη επενδύσεων. Αγοράσαμε τον Γκρούγιτς με εννέα εκατομμύρια, τον Βερόν με δέκα και τον Κάρμο με 20".

Στον απόηχο των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Κονσεϊσάο να αποχωρεί από την ομάδα ο Ντα Κόστα φρόντισε να στέιλει το μήνυμά του:

"Να ρωτήσετε όποιον το δημοσίευσε. Κανείς μας δεν μίλησε για αυτό το θέμα που δεν είναι θέμα. Ούτε εγώ, ούτε ο Κονσεϊσάο ξέρουμε από πού προήλθε. Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος του 2024, ξέρει ότι πρόκειται να εκπληρωθεί και θέλω να το τηρήσει", είπε μεταξύ άλλων.

sport24.gr