Απίστευτο περιστατικό σε παιχνίδι ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ιταλία Ο Ματέο Τσιτσέρι, προπονητής της Ουνιόν Μαλτσάνο, ομάδα της 9ης κατηγορίας της Ιταλίας, ήταν τιμωρημένος στο ματς με την Γκαλγκανιάνο.
Για να παρακολουθήσει το ματς μεταμφιέστηκε σε ιερέα. Φορώντας ράσα μπήκε στο γήπεδο, πήγε στα αποδυτήρια κι έδωσε οδηγίες στην ομάδα του.
Στη συνέχεια κάθισε στην κερκίδα αλλά όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε πάνω σε έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή και τον κλώτσησε.
Στο Τσιτσέρι επιβλήθηκε τετράμηνη απαγόρευση όπως και πρόστιμο. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραφαέλε Ρανάουλο με αποκλεισμό από τα γήπεδα, καθώς θεωρήθηκε συνυπεύθυνος για τη συμπεριφορά του προπονητή του.