Πρόστιμο γιατί έβλεπαν το clasico από τον πάγκο!

Πρόστιμο γιατί έβλεπαν το clasico από τον πάγκο!

Δύο παίκτες της Τουλούζ, ανάμεσα τους και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί έβλεπαν από τον πάγκο το clasico την ώρα που η ομάδα τους αγωνιζόταν με την Λιόν!

Απίθανο περιστατικό στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη. Πιο συγκεκριμένα δύο παίκτες του συλλόγου, ο Ματιέ Ντοσεβί και ο Ααρτόν Λεγιά Ισέκα φέρονται να έχουν πέσει σε απίστευτο πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε έξαλλο τον προπονητή της ομάδας Αντουάν Κομπουαρέ.
Την ώρα που η Τουλούζ αγωνιζόταν για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιόν, οι δύο παίκτες που είχαν μείνει στον πάγκο παρακολουθούσαν μέσω smartphone την ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο φαίνεται πως τους συγκινούσε περισσότερο από την αναμέτρηση της ομάδας του!

Οι δύο παίκτες έγιναν αντιληπτοί από μέλη του τεχνικού επιτελείο και αναμένεται να τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο!

sdna.gr