Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix, ο Ροναλντίνιο έριξε...ατάκα για μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της καριέρας του.
Ξεχωρίζει είναι η αναφορά του στο ιστορικό Clasico του 2005, όταν η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 3-0 τη Ρεάλ μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον ίδιο να πετυχαίνει δύο γκολ και να αποθεώνεται ακόμη και από τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Το δεύτερο γκολ του παραμένει μέχρι σήμερα θρυλικό: αφού απέφυγε τον Σέρχιο Ράμος, πέρασε τον Ιβάν Ελγκέρα και πλάσαρε ιδανικά τον Ίκερ Κασίγιας, πριν προλάβει να αντιδράσει ο Ρομπέρτο Κάρλος.
Κι όμως, αυτό το γκολ είναι και το μοναδικό που, όπως αποκάλυψε, του αφήνει μια… μικρή πικρία. Ο ίδιος δήλωσε πως κάθε φορά που το ξαναβλέπει, σκέφτεται ότι θα μπορούσε να είχε ντριμπλάρει και τον Ρομπέρτο Κάρλος πριν σκοράρει.