"Δεν δεχόμαστε ούτε 80 εκατομμύρια από τη ΡΕΑΛ για τον Καμαβινγκά"

Close
"Δεν δεχόμαστε ούτε 80 εκατομμύρια από τη ΡΕΑΛ για τον Καμαβινγκά"

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεν, Φλόριαν Μορίς, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Εδουάρδο Καμαβινγκά ούτε για 80.000.000 ευρώ.

Ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Εδουάρδο Καμαβινγκά. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Ρεν μπορεί να είναι μόλις 17 χρονών, όμως οι εμφανίσεις του στη φετινή Ligue 1 έχουν προσελκύσει τα βλέμματα πάνω του.

Κύριος ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του Καμαβινγκά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ και αρκετό καιρό τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να τον αποκτήσει με... κλειστά μάτια. Στο πρόσωπό του βλέπει έναν ιδανικό χαφ που θα πλαισιώσει και αργότερα θα αντικαταστήσει τον Καζεμίρο.

Ωστόσο, η Ρεν δεν φαίνεται ότι θα πουλήσει τόσο εύκολα, κάτι που φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Φλοριάν Μορίς, στο RMC Sport: "Υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον. Από την άφιξή μου έχω ξεκαθαρίσει ότι ο Καμαβινγκά περιλαμβάνεται στο πρότζεκτ. Αν η Ρεάλ προσφέρει 80.000.000 ευρώ η απάντηση θα είναι όχι. Τον θέλουμε εδώ, να αναπτυχθεί με τη Ρεν".

Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση ο ίδιος ο Καμαβινγκά να θέλει την μετακίνησή του σε μία άλλη ομάδα: "Έχει βάση ένας παίκτης με φιλοδοξίες να θέλει να παίξει αλλού. Θα τον ακούσω, αλλά προς το παρόν έχει συμβόλαιο με την Ρεν και θα δούμε πώς θα λειτουργήσει η αγορά".

sport24.gr