Δεν τα βρίσκουν για ανανέωση Ράμος και Ρεάλ

Close
Δεν τα βρίσκουν για ανανέωση Ράμος και Ρεάλ

Παραμένει η διαφορά απόψεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν έχει λυθεί η διαφωνία με τη διοίκηση για το χρόνο επέκτασης της συνεργασίας τους. 

Το μέλλον του αρχηγού της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος παραμένει αβέβαιο παρά το γεγονός ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ισπανός αμυντικός έως τώρα έχει καταγράψει 656 εμφανίσεις με τους Μαδριλένους από το 2005, κερδίζοντας πέντε τίτλους πρωταθλήματος και τέσσερις στο Champions League τις τελευταίες 15 σεζόν.

Ωστόσο, η συμφωνία του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και οι συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν... κολλήσει.

Ο 34χρονος στόπερ, όπως αναφέρει η «AS» στο πρωτοσέλιδο της επιδιώκει παράταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η Ρεάλ προτείνει μία συμφωνία 12 μηνών.

Η θέση του συλλόγου αντικατοπτρίζει την πολιτική της διοίκησης να προσφέρει επεκτάσεις συμβολαίου ενός έτους σε παίκτες άνω των 30 ετών, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα, προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή» μιας και επιθυμία και των δύο είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
 

gazzetta.gr