"Μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που αγαπώ περισσότερο"

Close
"Μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που αγαπώ περισσότερο"

Ο Καρίμ Μπενζεμά δείχνει να έχει αφήσει πίσω του την καταδίκη του για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, πραγματοποιώντας μία ανάρτηση έπειτα και από την πρόκριση της Ρεάλ στο Champions League, όπου τόνισε ότι η προσοχή του είναι στραμμένη μόνο στη δουλειά του.

Ο Καρίμ Μπενζεμά τιμωρήθηκε με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, καθώς και με 75.000 ευρώ πρόστιμο για τον εκβιασμό στον Ματιέ Βαλμπουενά με το περίφημο sex tape. Στην ετυμηγορία αναφέρεται ότι ο λόγος που η ποινή δεν ήταν πιο βαριά ήταν ότι αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ότι ο Μπενζεμά δεν είχε αντιληφθεί τον εγκληματικό χαρακτήρα της πράξης του.

Ο επιθετικός της Ρεάλ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 απέναντι στη Σέριφ την Τετάρτη (24/11) και μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποίησε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποία ξεκαθάρισε πως παραμένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του και την ομάδα. Μάλιστα, παρόμοια απάντηση έδωσε και ο Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση που του έγινε έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης.

"Μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που αγαπώ περισσότερο. Σπουδαία ομαδική δουλειά, μεγάλη νίκη, ας συνεχίσουμε", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

sport24.gr