Μητέρα Εμπαπέ: «Έχουμε συμφωνήσει και με Ρεάλ και με Παρί»

Close
Μητέρα Εμπαπέ: «Έχουμε συμφωνήσει και με Ρεάλ και με Παρί»

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε πως ο γιος της έχει φτάσει σε συμφωνία και με τους δύο συλλόγους και αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του.

Πήρε θέση η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του γιου της, αλλά δεν μας έκανε… σοφότερους! Συγκεκριμένα, η Φαϊζά Αλ-Αμάρι μίλησε στο «koraplus» και ανέφερε πως ο Γάλλος σταρ έχει συμφωνήσει και με τη Ρεάλ Μαδρίτης και με την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε αυτό που απομένει είναι να ανακοινώσει την απόφασή του.

«Δεν υπάρχουν νέες συνεδρίες για να διαπραγματευτούμε το μέλλον του μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτές οι συνεδρίες έχουν τελειώσει. Έχουμε μια συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια άλλη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη τελειώσει, τώρα ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει να επιλέξει», είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει και να καταλήξει: «Οι δύο προσφορές είναι ίσες, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, αλλά περιμένουμε τον Εμπαπέ να επιλέξει αυτό που θέλει. Από τη μία υπάρχει η προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων των εικόνων και από την άλλη υπάρχει μια οικονομική αποζημίωση που αντισταθμίζει αυτό. Οι δύο προσφορές δεν διαφέρουν πολύ, είναι ίσες».

sport-fm.gr