Όταν η Ρεάλ δεν πλήρωσε 20 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόφσκι

Close
Όταν η Ρεάλ δεν πλήρωσε 20 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόφσκι

Το 2014 ο Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να σπάσει το προσύμφωνο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν και ακόμα το μετανιώνει.

Στη Μαδρίτη ασχολούνται με τον Ερλινγκ Χάαλαντ, βλέποντας σε εκείνον το μέλλον της γραμμής κρούσης της Ρεάλ. Το ίδιο είχε συμβεί και σε τρεις περιπτώσεις στο παρελθόν με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ειδικά μετά το καρέ με το οποίο φιλοδώρησε τους Μερένγκες το 2012-’13 με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ άρχισε να τον θέλει. Όταν όμως το καλοκαίρι του 2014 ο Πολωνός επιθετικός αποχωρούσε εν λευκώ από τους Βεστφαλούς, ο Πέρεθ δεν έκανε την κίνησή του.

Τότε, ο μάνατζερ του Λέβα, Τσέζαρι Κουχάρσκι, επικοινώνησε με τη Ρεάλ και της εξήγησε ότι ο παίκτης του θα πήγαινε ευχαρίστως εκεί. Θα έπρεπε όμως να πληρωθούν τα 20 εκατ. ευρώ της ρήτρας στο προσύμφωνό του με την Μπάγερν. Ο Πέρεθ έκανε πίσω, επειδή δεν ήθελε να χαλάσει και τις σχέσεις του με τους Βαυαρούς. Επειτα από τα 232 γκολ του Λεβαντόφσκι σε 277 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, αναμφίβολα ο πρόεδρος της Ρεάλ θα το έχει μετανιώσει πολλές φορές.

gazzetta.gr