«Πάει για Λεβαντόφσκι, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Χάαλαντ»

«Πάει για Λεβαντόφσκι, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Χάαλαντ»

Στην περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα στραφεί η Ρεάλ Μαδρίτης, αν κι εφόσον του Έρλινγκ Χάαλαντ «ναυαγήσει».

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τα αλλάξει όλα, ενόψει της νέας σεζόν προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα διεκδικεί τίτλους.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα του με δυνατά ονόματα. Μεγάλη του επιθυμία είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, ωστόσο οι Μαδριλένοι φαίνεται πως κάνουν πίσω καθώς οι ηχηρές δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δημιούργησαν ένα κλίμα απογοήτευσης στις τάξεις της Ρεάλ, σχετικά με την υπόθεση του.

Γι' αυτό και οι «μερένγκες», σύμφωνα με την «AS» στρέφουν την προσοχή τους στον Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά και στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, η Ρεάλ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Νορβηγού τότε θα τα δώσει όλα για τον Πολωνό στράικερ της Μπάγερν.

Αλλωστε το είχε επιχειρήσει ξανά το 2014, αλλά τότε ο Λεβαντόφσκι είχε δεσμευτεί με την Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι και η «Βασίλισσα» είχε προτείνει να πληρώσει ένα «πέναλτι» 20 εκατομμυρίων ευρώ για να σπάσει την συμφωνία.

Ο «Λέβα» δεσμεύεται με τους πρωταθλητές Γερμανίας έως το 2023, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει. Βέβαια, ίσως αναγκαστεί να το κάνει του χρόνου, αν κι εφόσον δεν ανανεώσει ο Πολωνός, στην προοπτική να τον χάσει ως ελεύθερο.

gazzetta.gr