Παράπονα για τη διαιτησία

Close
Παράπονα για τη διαιτησία

Ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο είχε παράπονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Ρεάλ και τη συνολική αντιμετώπιση της διαιτησίας.
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ερνάντεθ Ερνάντεθ στο ισόπαλο ντέρμπι με την Ατλέτικο είχαν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης και εκφράστηκαν διά στόματος του διευθυντή διεθνών σχέσεων, Εμίλιο Μπουντραγκένιο.

«Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει μια καθοριστική φάση, νομίζω πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σωστή, το VAR φώναξε τον Ερνάντεθ Ερνάντεθ να δει τη φάση για να αποφασίσει τι είχε συμβεί. Ξέρουμε τι είχε συμβεί, ήταν πέναλτι, είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα χτυπάει στο χέρι του (σσ. Φελίπε). Πήρε την απόφαση που νόμιζε, αλλά εμείς σαν ομάδα δεν είχαμε καμία τύχη στο ματς ξανά με τον Ερνάντεθ Ερνάντεθ.

Η μπάλα καθαρά χτυπάει στο χέρι του, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Από αυτή την άποψη είναι πέναλτι, αλλά υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα, είναι κρίμα, διότι ήταν μια κρίσιμη στιγμή στο παιχνίδι που θα μπορούσε να φέρει την ισοπαλία στο ματς και θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά το δεύτερο ημίχρονο. Τι άλλο να πούμε;»
 

sport-fm.gr