(Στιγμιότυπα) Πρόκριση με γκολ του Ρούντριγκερ στο 95’!

(Στιγμιότυπα) Πρόκριση με γκολ του Ρούντριγκερ στο 95’!

Τη Ρεάλ δε θα την ξεγράφεις ποτέ! Aν και χρειάστηκε να φτάσει στο 95ο λεπτό η ομάδα του Αντσελότι έφυγε με το βαθμό από τη Βαρσοβία 1-1 με τη Σαχτάρ και κράτησε το αήττητο. Σπουδαίο διπλό για τη Λειψία στη Γλασκώβη (2-0 την Σέλτικ).

Πως γίνεται να ξεγράψεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης; Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού... έσπασε την καρδιά της Σαχτάρ και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αντσελότι έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, με τον τρομερό Τρούμπιν να κρατάει σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν απέναντι στους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο. Αντίθετα η Σαχτάρ το μόνο αξιοσημείωτο που πρόσφερε ήταν ένα πέναλτι που ζήτησε στο 24ο λεπτό με τον Τραορέ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Όμως το ποδόσφαιρο τιμωρεί, εκεί που η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ζούμπκοφ με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους (46'). Μετά το 1-0 οι Ουκρανοί ανέβηκαν στο γήπεδο και είχαν και άλλες ευκαιρίες να κλειδώσουν τη νίκη, όμως οι Μούντρουκ και Ζούμπκοφ έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Ο Αντσελότι έφερε από τον πάγκο τους Μόντριτς - Βινίσιους για να πάρει κάτι από το παιχνίδι και τα κατάφερε. Αν και ο πρωταγωνιστής ήταν απρόσμενος οι Μερένχες έφυγαν με έναν βαθμό από τη Βαρσοβία, χάρη σε σπουδαία κεφαλιά του Ρούντιγκερ στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λειψία έκανε το 2Χ2 κόντρα στη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη. Μέσα σε εννέα λεπτά οι Γερμανοί έφυγαν με το διπλό από τη Γλασκώβη. Ο Βέρνερ με υπέροχη κεφαλιά (75') και ο Φόρσμπεργκ μετά από ασίστ του πρώτου (84'), έγραψαν το τελικό 2-0 στο Celtic Park, με την ομάδα του Ρόζε να ανεβαίνει στη 2η θέση εν όψει Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερα σε λίγο…

sdna.gr