Στόχος η επιστροφή με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις

Close
Στόχος η επιστροφή με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε ότι στόχος της διοργανώτριας είναι η επιστροφή της Primera Division την 11η Ιουνίου με το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε το Σάββατο (23/5) πως η La Liga θα επιστρέψει στη δράση από τις 8 Ιουνίου, καθώς το Ανώτατο Συμβουλίου Αθλητισμού της χώρας έδωσε το "πράσινο φως".

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας μελετούν πότε είναι η ιδανική ημερομηνία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος  της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε ότι πιθανότερη ημέρα επιστροφής στη δράση είναι η 11η Ιουνίου και μάλιστα με το ντέρμπι Σεβίλλη - Μπέτις.

11 Ιουνίου είναι ημέρα Πέμπτη και όπως εξήγησε ο Τέμπας: "Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με ένα παιχνίδι για ολόκληρη την Ισπανία, ως φόρος τιμής στο τι έχει συμβεί (σχετικά με τον Covid-19)".

Ύστερα από 27 αγωνιστικές, η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με 58 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Ρεάλ στο -2. Η Σεβίλλη είναι στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς, ενώ η Μπέτις είναι 12η με 33.

sport24.gr