Συμφωνία Υπουργείου Τουρισμού της τουρκίας με τη Ρεάλ!

Close
Συμφωνία Υπουργείου Τουρισμού της τουρκίας με τη Ρεάλ!

Το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας έκλεισε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 12.000.000 ετησίως για να προβάλλεται ως κεντρικός χορηγός στις προπονητικές φανέλες των μερένγκες!

Το "Fly Emirates" είναι ο κεντρικός χορηγός στην επίσημη αγωνιστική φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι προπονητικές φανέλες των μερένγκες θα έχουν διαφορετικό μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας έκλεισε συμφωνία με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, στα ταμεία της οποίας θα μπαίνουν 12.000.000 ετησίως για να προβάλλεται στις εμφανίσεις της προπόνησης.

Αντικαθιστά δηλαδή το Fly Emirates, το οποίο εμφανιζόταν μέχρι σήμερα όπως μόνο στις επίσημες εμφανίσεις των ματς, αλλά και στις προπονητικές. Το ίδιο συμβαίνει και με την Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στις φανέλες του Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του φιγουράρει ο χορηγός Beko (επίσης τουρκικής προέλευσης) αντί 19.000.000 ετησίως.

Η διαφορά είναι ότι η Beko εμφανίζεται και στην επίσημη φανέλα της Μπάρτσα, όχι όμως ως κεντρικός χορηγός. Οι χορηγικές συμφωνίες για τις προπονητικές φανέλες είναι κάτι συνηθισμένο, βέβαια, για τις ομάδες της Premier League.

Πηγή: sports24.gr