ΖΙΝΤΑΝ/"Είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα- Μένουν έξι τελικοί"

Close
ΖΙΝΤΑΝ/"Είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα- Μένουν έξι τελικοί"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει κατακτήσει ακόμα το πρωτάθλημα και όλα τα εναπομείναντα ματς είναι τελικοί.

Την ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, στο αυριανό παιχνίδι (2/7) κόντρα στην Χετάφε. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει ακόμα το πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα στα έξι παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί αυτό που κάνουν δεν είναι εύκολο. Έχουμε ακόμη έξι τελικούς και πρέπει να δώσουμε το μέγιστο. Είμαστε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μένουν έξι παιχνίδια ακόμα. Είμαστε με ένα βαθμό διαφορά. Και όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στη Χετάφε: «Δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Εάν κερδίσουμε δεν θα συμβεί κάτι οριστικό. Δεν θα αλλάξουμε. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε με την ενέργειά μας, η οποία είναι καλή. Η Χετάφε θα το κάνει πολύ περίπλοκο για εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για την πίστη για το πρωτάθλημα: «Η πραγματικότητα είναι ότι απομένουν 18 βαθμοί. Δεν μπορείς να πεις τίποτα έως ότου να είσαι μαθηματικά πρωταθλητής. Το έχω ζήσει ως παίκτης. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Ούτε οι παίκτες ούτε εγώ το έχουμε ξεχάσει αυτό».

sport-fm.gr