Ο Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα είναι πιθανό να επιστρέψει στη Ρόμα, αυτή τη φορά όμως για να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport.
Τα προβλήματα μεταξύ της τότε διοίκησης του Τζιμ Παλότα και του ποδοσφαιριστή ανάγκασαν τον άλλοτε καπιτάνο των τζιαλορόσι τον περασμένο Απρίλιο να αποχωρήσει από το σύλλογο, δηλώνοντας την παραίτησή του.
Με την άφιξη της οικογένειας Φρίντκιν ωστόσο, να βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του κλαμπ, το χάσμα γεφυρώνεται με τη Ρόμα να επιθυμεί την επιστροφή του για να αναλάβει χρέη αντιπροέδρου (υπάρχει και η σκέψη για πόστο που θα αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και τεχνικού διευθυντή, με λιγότερες πιθανότητες ωστόσο).
Το πρόσωπο - κλειδί για την επιστροφή υπήρξε, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Γκουίντο Φιένγκα (CEO της ομάδας της Αιώνιας Πόλης), ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον 43χρονο Ιταλό.