Ο Αλεχάντρο Γκααρνάτσο εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα, ωστόσο η Τσέλσι ξεκαθαρίζει πως θα συζητήσει την αποχώρησή του μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.
Ο Αργεντινός εξτρέμ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρόμα, με τους Ιταλούς να επιθυμούν το δανεισμό του, έχοντας εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του
Η Τσέλσι βέβαια από την πλευρά της δεν φαίνεται διατεθειμένη να εξετάσει αυτό το σενάριο. Οι Λονδρέζοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Γκαρνάτσο μόνο εφόσον κατατεθεί πρόταση για μόνιμη μεταγραφή, διατηρώντας σταθερή τη θέση τους στις διαπραγματεύσεις.
🚨🇦🇷 Alejandro Garnacho, also open to leaving Chelsea as club prepares to sell him in case of permanent deal proposal.
AS Roma want Garnacho but on initial loan, Chelsea insist on permanent to open doors.
Garnacho would be keen on Roma move. pic.twitter.com/yLmSLtIEPB— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 11, 2026