Σκόνταψε και έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της κορυφής

Σκόνταψε και έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της κορυφής

Η Αταλάντα δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στη Βενέτσια, πετώντας αβασάνιστα δύο βαθμούς.​​​​​​

Η Αταλάντα βρισκόταν μέσα στο κόλπο του τίτλου της Serie A, με το σύνολο του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι να βρίσκεται πολύ κοντά στις Νάπολι και Ίντερ. Παρόλα αυτά, οι Μπεργκαμάσκι έχασαν πολύτιμο έδαφος απέναντι στη Βενέτσια, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0.

Το ματς

Η ομάδα του Μπεργκαμο ξεκίνησε άνευρα το παιχνίδι, ωστόσο δεν απειλήθηκε, ενώ στη συνέχεια ανέβασε την επίδοσή της, δημιουργώντας μερικές καλές ευκαιρίες με τον Λούκμαν (20′), Ντε Κετελάρε (22′), Ρετέγκι (27′), αλλά και με τον Τζπακόστα στο 40ο λεπτό, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι.

  • Αταλάντα: Καρνεσέκι, Πος, Τζιμσίτι, Κολάσινατς, Ντε Ρόον, Έντερσον, Τζαπακόστα, Κουαδράδο, Ντε Κέιτελαρε, Λούκμαν, Ρετέγκι.
  • Βενέτσια: Ράντου, Ίτζες, Σινγκτιέν, Καντέ, Κίκε Πέρεθ, Νικολούσι, Μπούζιο, Έλερτσον, Τζερμπίν, Οριστάνιο, Μάριτς.
sport24.gr