Ο προπονητής της πρωταθλήτριας πλέον Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει προπονητής των «παρτενοπέι», κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί και επίσημα το προσεχές διάστημα.
«Είχαμε μια θετική συνάντηση με τον πρόεδρο χθες, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό. Μου έδωσαν (στη Νάπολι) την ευκαιρία να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο τρόπο φέρνοντας παίκτες σε νεαρή ηλικία αλλά αρκετά ποιοτικούς. Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο και πετυχημένο κύκλο με την ομάδα», ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Μόντσα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενώ εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στο πως πέρασε στο γεύμα που του παρέθεσε ο πρόεδρος της Νάπολι.
«Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως να διαλέγει καλά κρασιά εν αντιθέσει με εμένα, μιας και δε γνωρίζω πολλά. Είπα ότι χρειαζόταν και είμαι ευχαριστημένος».
Αξιοσημείωτο ήταν επίσης πως ο Σπαλέτι χειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους και όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα συνεντεύξεων, κατά την είσοδό του στο χώρο.