Ο Λεάντερ Ντεντόνκερ βρίσκεται στα υπόψη της Λάτσιο, με τον Σιμόνε Ιντσάγκι να επιθυμεί την απόκτησή του.
Στο στόχαστρο της Λάτσιο βρίσκεται ο Λεάντερ Ντεντόνκερ.
Ο υψηλόσωμος Βέλγος χαφ αρέσει πολύ στον Σιμόνε Ιντσάγκι και το ενδιαφέρον της Λάτσιο δεν είναι πρόσφατο καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, για να καταφέρουν οι Ιταλοί να κάνουν δικό τους τον 25χρονο μέσο, θα πρέπει να καταβάλουν στους Γουλβς το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.
Οι «λύκοι» είχαν πληρώσει το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ το περασμένο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους, με τον Ντεντόνκερ να καταγράφει μέχρι τη στιγμή της διακοπής 29 εμφανίσεις και 2 τέρματα.
La Lazio está muy interesada en el fichaje de Leander Dendoncker. Y no es la primera vez que suena para el equipo de Inzaghi durante estas últimas semanas.
— Soy Calcio (@SoyCalcio_) May 13, 2020
Los Wolves piden un mínimo de 30 millones para sacarlo del Molineux.
[La Gazzetta dello Sport] pic.twitter.com/sYyRcccSDx