Συνέχισαν με περίπατο Σέλτικ και Ρέιντζερς - Διατηρήθηκαν στο +9 οι Κέλτες

Συνέχισαν με περίπατο Σέλτικ και Ρέιντζερς - Διατηρήθηκαν στο +9 οι Κέλτες

Εύκολο έργο είχε η Σέλτικ απέναντι στην Αμπερντίν, καθώς επικράτησε 4-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Σκωτίας, στο +9 από τη δεύτερη Ρέιντζερς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο ΜακΓκρέγκορ, με τον Χατάτε να κάνει στο 13' το 2-0 και να βάζει τις βάσεις της νίκης. Και εκεί που φαινόταν πως αυτό θα είναι και το τελικό σκορ, ο Χατάτε «χτύπησε» και πάλι στο 76' για το 3-0, με τον Αμπάντα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 89', για το 4-0!

Σε περίπατο μετέτρεψαν και οι «τζερς» την αναμέτρηση στην έδρα της Λίβινγκστον (0-3), με τον Ταβερνιέρ να χτυπά δις (24', 78') και τον Ρουφ (85') να σφραγίζει τη νίκη. Πλέον, η ομάδα του Μάικλ Μπιλ ελπίζει σε ένα... θαύμα, προκειμένου να πλησιάσει τη συμπολίτισσα και να κάνει όνειρα τίτλου.

sport-fm.gr