Η συμμετοχή σε τελική φάση Μουντιάλ αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή, δεν ισχύει όμως για όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω του, με τα παιδιά του Λούκας Ντιν να πανηγυρίζουν που δεν ήταν μέσα στους εκλεκτούς του Ντεσάμπ για την Γαλλία.
Ο Λούκας Ντιν ήθελε πολύ να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ εκπροσωπώντας τη χώρα του όμως αυτό το όνειρο δεν θα γίνει πραγματικότητα, μιας που δεν ήταν μέσα στις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ όσον αφορά στους παίκτες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του Μουντιάλ για λογαριασμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Γαλλίας.
Παρά τη στενοχώρια του όμως, βρήκε τον τρόπο να διώξει σε χρόνο dt αυτό το συναίσθημα και σε αυτό βοήθησαν τα παιδιά του, τα οποία έστησαν ένα αθώο πάρτι στο σπίτι όταν έμαθαν πως δεν θα χάσουν τον μπαμπά τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
"Ο μπαμπάς θα μείνει μαζί μας", τραγούδησαν τα παιδιά του αμυντικού της Άστον Βίλα, για να συμπληρώσουν πως είναι πλέον έτοιμα να πάνε διακοπές.
Lucas Digne is not selected by Didier Deschamps for the World Cup in Qatar. But he prefers to have fun with his children.
— Ronald Morgan (@ronaldmorgan_) November 9, 2022
- "Dad is staying with us!"
- "And where are we going? Where...? On...? On vacation!"pic.twitter.com/EtAfzXF14m