Ανακοίνωσε μείωση μισθών- "Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν..."

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ανακοίνωσε σήμερα τις αποφάσεις του συλλόγου για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την κρίση και σημείωσε σχετικά με τα μεταγραφικά πως κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν.

Ο Βρετανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως μειώνονται κατά 20% οι μισθοί Απριλίου και Μαΐου για 550 διευθυντές και υπαλλήλους του μη αγωνιστικού προσωπικού.

Η απόφαση, δηλαδή, δεν αγγίζει παίκτες-προπονητές, για τους οποίους σημειώνεται πως αναμένονται οι αποφάσεις μέσα από τις συζητήσεις της Premier League με τους Συνδέσμους, ώστε "παίκτες και προπονητές να συνεισφέρουν το κομμάτι τους" όπως αναφέρει ο Λίβι.

Παράλληλα γράφει πως... "Διαβάζω ιστορίες για μεταγραφές παικτών αυτό το καλοκαίρι λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν και να δουν πόσο τεράστιο είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Με πάνω από 786000 μολύνσεις και 38000 θανάτους, πρέπει να καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λειτουργεί σε μια δική του φούσκα".