Το νέο πρόσωπο της Burberry ο Χέουνγκ-Μιν Σον!

Το νέο πρόσωπο της Burberry ο Χέουνγκ-Μιν Σον!

Σε μια νέα συμφωνία ήρθε ο Χιουνγκ-Μιν Σον, όντας πλέον ο νέος πρεσβευτής της Burberry.

Ο αστέρας της Νότιας Κορέας και της Τότεναμ, Χιουνγκ-Μιν Σον, έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής της Burberry στο πλαίσιο μιας πολυετούς συμφωνίας.

Το deal ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα με μια σειρά αναρτήσεων στα social media. «Όντας αθλητής από την Premier League, είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με μια μάρκα τόσο πλούσια σε βρετανική κληρονομιά», τόνισε αρχικά. «Λατρεύω την προσπάθεια της Burberry για φαντασία και καινοτομία που έχει κληρονομηθεί βαθιά στην ιστορία της, οι οποίες είναι αξίες που υπερασπίζομαι», πρόσθεσε.

Σε μια ανάρτηση στο LinkedIn, ο επικεφαλής του διεθνούς αθλητισμού της CAA, Μάθιου Οντόνοχι, δήλωσε: «Η ιδιότητα του Σον ως παγκόσμιου αστέρα έχει παγιωθεί και βρίσκεται σε καλή στιγμή για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA».

Ο Σον αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα ότι ετοίμαζε το λανσάρισμα της δικής του μάρκας μόδας NOS7. Ο ιστότοπος της μάρκας και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνουν την πλήρη κυκλοφορία στις 17 Ιουνίου.

Ο παίκτης είχε στο παρελθόν συνεργασίες με επωνυμίες μόδας, όπως ο Ralph Lauren και η εταιρεία αποσκευών Tumi. Η Burberry έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάρκους Ράσφορντ, σε μια εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Άλλες αξιοσημείωτες πρόσφατες σχέσεις μεταξύ πολυτελών επωνυμιών μόδας και ποδοσφαιριστών περιλαμβάνουν συμφωνίες του Τζακ Γκρίλις και της Gucci, και του Κιλιάν Εμπαπέ με τη Dior.

aas

england365.gr