Ντοκιμαντέρ Τότεναμ/ Κυκλοφόρησε το νέο και συγκλονιστικό τρέιλερ! (Βίντεο)

Close
Ντοκιμαντέρ Τότεναμ/ Κυκλοφόρησε το νέο και συγκλονιστικό τρέιλερ! (Βίντεο)

Το ντοκιμαντέρ της Τότεναμ, το οποίο ετοιμάζεται από την Amazon, δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη αγωνία στους οπαδούς, με το νέο τρέιλερ να αποκαλύπτει περισσότερες άγνωστες ιστορίες από τη φετινή σεζόν της ομάδας.

Όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ (31/08) δίνονται στη δημοσιότητα περισσότερα τρέιλερ, τα οποία δίνουν στοιχεία για το τι θα παρακολουθήσουμε. Σ' ένα από αυτά, λοιπόν, βλέπουμε την καθημερινότητα των παικτών της Τότεναμ, τόσο στις προπονήσεις του όσο και στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά και μερικά παρασκήνια από τα αποδυτήρια.

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται ο Special One, ο οποίος σε μία από τις ομιλίες του εμψυχώνει τους παίκτες, λέγοντας τους πως για να παίρνουν νίκες θα πρέπει να παίζουν σκληρά και να μην είναι... καλά παιδιά στον αγωνιστικό χώρο.

«Είστε καλοί άνθρωποι αλλά οι... καλοί δεν κερδίζουν πότε», είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Πορτογάλου τεχνικού.

Φυσικά από αυτό το βίντεο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τραυματισμοί, τα νεύρα και οι απογοητεύσεις στα πρόσωπα των παικτών της Τότεναμ από αγώνες που δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά και η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας της πανδημίας που επηρέασε την ομάδα.

Αυτά και άλλα πολλά στο δεύτερο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Amazon, για το νέο ντοκιμαντέρ της Τότεναμ, το οποίο αναμένεται στις οθόνες μας στις 31 Αυγούστου.

gazzetta.gr