Η κόρη του Πελέ αρνείται ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα της έχει χειροτερέψει

Close
Η κόρη του Πελέ αρνείται ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα της έχει χειροτερέψει

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο αρνείται τις φήμες ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου που έχει ο πατέρας της έχει εξαπλωθεί σε περισσότερα όργανα του σώματος του.

Ο 81χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μπήκε ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί και πάλι σε χημειοθεραπείες.

Ωστόσο, η κατάστασή του σύμφωνα με την κόρη του, Κέλι Νασιμέντο βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καθησυχάσει τους θαυμαστές του Πελέ, αφού δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματος του Βραζιλιάνου θρύλου.

«Χθες με "βομβάρδισαν" στο WhatsApp και σε άλλα δίκτυα. Έμεινα έκπληκτη με αυτό που συνέβαινε. Σας γράφω για να σας πω ότι ο πατέρας μου είναι καλά και ότι η διάγνωσή του δεν έχει αλλάξει.

Πηγαίνει στο νοσοκομείο κάθε μήνα για να λαμβάνει μια γενική αξιολόγηση, οπότε μπορείτε να περιμένετε ότι κάτι τέτοιο (νοσοκομειακές εισαγωγές) θα συμβαίνει συχνά. Σας ευχαριστώ όλους για την ανησυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο.

gazzetta.gr