Αρνητικός στον κορονοϊό ο Πέρεθ, επιστρέφει στις πίστες!

Close
Αρνητικός στον κορονοϊό ο Πέρεθ, επιστρέφει στις πίστες!

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην οικογένεια της Formula 1 ήταν ο Σέρχιο Πέρεθ, ο οποίος όμως τον ξεπέρασε, είναι πλέον αρνητικός και θα τρέξει κανονικά. 

Ένα ισχυρό πλήγμα είχε δεχθεί η Racing Point πριν από μερικές εβδομάδες, όταν στα τεστ κορονοϊού, ο Σέρχιο Πέρεθ βγήκε θετικός. Φυσικά ο Μεξικανός οδηγός έπρεπε να μείνει σε καραντίνα, οπότε δεν γινόταν και να τρέξει. Τελικά για δύο αγώνες τη θέση του την πήρε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Πλέον όμως ο Πέρεθ δεν έχει λόγο να μένει μακριά από το μονοθέσιό του. Έκανε ξανά τεστ κορονοϊού και βγήκε αρνητικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν νοσεί πλέον και βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί ξανά. 

Η σύντομη πορεία του Νίκο Χούλκενμπεργκ έληξε λοιπόν και ο Πέρεθ θα οδηγεί τη μια Racing Point στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης. Να σημειώσουμε ότι ο Πέρεθ είχε κάνει και δεύτερο τεστ μια εβδομάδα αφού διαπιστώθηκε ότι είχε κορονοϊό, το οποίο ήταν και πάλι θετικό. Ο πιλότος ήταν ασυμπτωματικός και δεν ταλαιπωρήθηκε με τον ιό, οπότε η μόνη του απώλεια από την όλη ιστορία ήταν οι βαθμοί που θα συγκέντρωνε για το πρωτάθλημα οδηγών. Η Racing Point έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που λέει ότι ο Πέρεθ είναι πλέον αρνητικός στον κορονοϊό και ότι η FIA έδωσε την άδεια να επιστρέψει κανονικά. 

gazzetta.gr