"Είμαι έτοιμος να προπονήσω, όνειρό μου η Μπόκα"

Close
"Είμαι έτοιμος να προπονήσω, όνειρό μου η Μπόκα"

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δήλωσε μετανιωμένος που τελείωσε τόσο γρήγορα η ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Αργεντινή και δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή.

Μετά από σχεδόν μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στην Ρόμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετακόμισε στην Μπόκα Τζούνιορς για να τελειώσει την καριέρα του στην Αργεντινή, όμως η περιπέτειά του στους "χενέιζες" δεν κράτησε πολύ.

 Τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τον ανάγκασαν να πει αντίο πολύ νωρίς, με τον Ιταλό πρώην μέσο να θέλει ωστόσο να επιστρέψει για ένα νέο ξεκίνημα στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, ως πρώτος προπονητής!

"Θέλω να επιστρέψω ως προπονητής, ίσως να είμαι ο τελευταίος στη λίστα τους, όμως αυτή είναι η σκέψη μου. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα στην ποδοσφαιρική μου θητεία εκεί, όμως η Μπόκα είναι στην καρδιά μου και θέλω να πάω και να αφήσω το σημάδι μου ως προπονητής", δήλωσε αρχικά ο Ντε Ρόσι σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη εφημερίδα "Nacion", και πρόσθεσε:

"Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία αυτή που βίωσα στο Μπομπονέρα, ήταν σύντομη αλλά έντονη. Δεν ήμουν συνηθισμένος να αλλάζω πόλη, πόσο μάλλον χώρα. Πήγα στην άλλη πλευρά του κόσμο όπου δεν με γνώριζε ουδείς και ήμουν ευτυχισμένος. Όμως έλειπα από τη μεγαλύτερη κόρη μου, που με είχε ανάγκη".

δσα

Όσον αφορά στο τι είναι αυτό που έχει στο μυαλό του για την ημέρα που θα γίνει προπονητής, ο Ντε Ρόσι ξεκαθάρισε πως από όλους τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί, έχει πάρει πράγματα, με τον ίδιο να έχει στο μυαλό του να αποφύγει τα λάθη τους.
"Θα δούμε αν θα καταφέρω να μεταδώσω στους παίκτες αυτό που μετέδιδαν οι ίδιοι σε μένα. Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στο να γίνω προπονητής. Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι ενθουσιασμένος. Θα κάνω σύσκεψη με το τεχνικό επιτελείο μου.

Αν και δεν έχουμε ακόμα ομάδα, δουλεύουμε ήδη μαζί, βλέπουμε τα παιχνίδια και δεν βιαζόμαστε. Η προοπτική να γίνω προπονητής με ενθουσιάζει επειδή θέλω πραγματικά να ασχοληθώ με την προπονητική".

sport24.gr