Φέντερερ: Το μήνυμα του "Βασιλιά" πριν τη Ντόχα

Close
Φέντερερ: Το μήνυμα του "Βασιλιά" πριν τη Ντόχα

Χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες, δύο επεμβάσεις στο γόνατο και εν τω μεταξ .μία ολόκληρη πανδημία που ακόμα μας ταλαιπωρεί, ώστε να είμαστε πια μια ανάσα από να δούμε ξανά τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι εδώ και σε ελάχιστα 24ωρα θα τον δούμε ξανά εν δράσει!

Χρειάστηκε να περάσουν 14 μήνες, δύο επεμβάσεις στο γόνατο και εν τω μεταξύ...μία ολόκληρη πανδημία που ακόμα μας ταλαιπωρεί, ώστε να είμαστε πια μια ανάσα από να δούμε ξανά τον άνθρωπο-προσωποποίηση του τένις, τον ένα και μοναδικό Ρότζερ Φέντερερ!

Σαν μικρό παιδί, παρά το ότι πλησιάζει τα 40 του χρόνια, ο Μαέστρος περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στη δράση, δήλωσε ότι προπονείται πάρα πολύ καλά και μένει να δούμε πώς θα παρουσιαστεί αγωνιστικά μιας και πνευματικά είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα "διψάει" για διακρίσεις και μεγάλους τίτλους!

"Εδώ είμαστε, λοιπόν, περιμένω την απογείωση για τη Ντόχα, στο πρώτο μου τουρνουά εδώ και 14 μήνες! Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ήταν ένας μεγάλος και δύσκολος δρόμος και ακόμα δεν έχω φτάσει στο τέλος. Είμαι όμως σε καλή κατάσταση και προπονούμαι πολύ καλά! Είμαι ενθουσιασμένος, δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ! Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα λέμε σύντομα!" ήταν το μήνυμα του "μασκοφορεμένου" Φέντερερ πριν την πτήση του στη Ντόχα.

sport24.gr