Γκασπερίνι: "Αυτοκτονία του ποδοσφαίρου, αν συνεχίσουν έτσι οι διαιτητές"

Close
Γκασπερίνι: "Αυτοκτονία του ποδοσφαίρου, αν συνεχίσουν έτσι οι διαιτητές"

Επίθεση στον διαιτητή του ματς με τη Ρεάλ, Τομπίας Στίλερ, για την αποβολή του Ρέμο Φρόιλερ στο 17ο λεπτό εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Με τον Μεντί να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 1-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση επί των Ιταλών που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 17'

Ο προπονητής των μπεργκαμάσκι, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην αποβολή του Ρέμο Φρόιλερ στο 17ο λεπτό (στο 0:20 του video) και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γερμανού διαιτητή, Τομπίας Στίλερ.

"Περιμέναμε αυτό το ματς και δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Δεν το απολαύσαμε γιατί το κατέστρεψαν. Αμυνθήκαμε καλά, αλλά δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε.

Πρέπει τώρα να νικήσουμε στη Μαδρίτη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είμαστε πολύ θυμωμένοι. Εάν συνεχίσουν έτσι θα είναι η αυτοκτονία του ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο. Εάν το κατάλαβαν ας αλλάξουν δουλειά. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Δεν χρειάζεται να είσαι στη NASA για να το καταλάβεις", υποστήριξε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

sport24.gr