Ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να δει τον Ποτσετίνο στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς.
Μάλιστα, τόνισε πως ο ίδιος δεν θα πάει εκεί λόγω των διαφορών του που έχει με τους ανθρώπους που διοικούν το σύλλογο.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε ο Μαραντόνα:
«Δεν θα πάω στην Μπόκα επειδή δεν θα συμφωνώ με εκείνους που θα διευθύνουν το σύλλογο.
Ο πρόεδρος Χόρχε Αμόρ Αμεάλ ήταν ήδη εκεί και ήταν καταστροφή, περιστρεφόταν από τον αντιπρόεδρο Μάριο Περγολίνι, που πιστεύει ότι μπορεί να χειριστεί το σύλλογο. Η Μπόκα πρέπει να πάρει έναν προπονητή που να παίζει και να νιώθει το τί είναι η Μπόκα. Δεν είναι εύκολο να κάτσεις σ' αυτήν την καρέκλα. Ο καλύτερος όλων είναι ο Μαραντόνα (γέλια).
Όμως τώρα δεν πρόκειται να πάω. Θα μου άρεσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Πρέπει να τον καλέσουν και να τον πείσουν να οδηγήσει τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου».