Νέοι μπελάδες στην φυλακή για τον Ντάνι Άλβες!

Νέοι μπελάδες στην φυλακή για τον Ντάνι Άλβες!

Σύμφωνα με καταλανικό Μέσο, ο Ντάνι Άλβες αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για μία υπόθεση με υπογεγραμμένες φανέλες, που του αποφέρει με παράνομο τρόπο υλικά αγαθά εντός της φυλακής.

Σε νέους μπελάδες ακόμα και εντός της φυλακής μπαίνει ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος φέρεται να είναι μπλεγμένος σε μία περίεργη υπόθεση που μπορεί να τον φέρει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση.

Σύμφωνα με καταλανικό Μέσο, ένας κρατούμενος με πρόσβαση σε διάφορες πτέρυγες των φυλακών Brians φέρεται να έχει εκμεταλλεύεται την παρουσία του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος υπογράφει φανέλες της Μπαρτσελόνα με αντάλλαγμα υλικά αγαθά, όπως τσιγάρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες εβδομάδες συγγενείς κρατουμένων φέρνουν μαζικά στα επισκεπτήρια φανέλες των Καταλανών, τις οποίες εν συνεχεία υπογράφει ο Ντάνι Άλβες και προφανώς φεύγουν ξανά εκτός φυλακής για να πωληθούν σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Με αυτό τον τρόπο ο Βραζιλιάνος φέρεται να εξασφαλίζει υλικά αγαθά που διευκολύνουν την καθημερινότητα του στην φυλακή, όπως τσιγάρα που σύμφωνα με παλιά δήλωση του παλιού προέδρου της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέ, είναι το ανεπίσημο νόμισμα εντός της φυλακής.

Αν αποδειχθεί μία τέτοια παράνομη δραστηριότητα, τότε ο Ντάνι Άλβες κινδυνεύει με νέα ποινή, που θα προστεθεί σε αυτή που θα του επιβληθεί από το δικαστήριο, όπου κατηγορείται για βιασμό.

sdna.gr