Το όνομα του είναι Τζον Κένεντι και είναι το πιο... διάσημο τις τελευταίες ημέρες σε μια από τις μεγαλύτερες χώρες του πλανήτη, τη Βραζιλία.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε στην παράταση του τελικού του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες στο Μαρακανά και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του, τη Φλουμινένσε.
Ο άσος της ομάδας της Βραζιλίας έκρινε το παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς και έγινε ο άνθρωπος της εβδομάδας στη Βραζιλία. Αυτό δεν άλλαξε όμως τις συνήθειές του. Μια ημέρα μετά τον θρίαμβο εθεάθη ημίγυμνος πάνω σε μηχανή μαζί με τους φίλους του.
Έκαναν βόλτα στο Morro dos Prazeres, μια φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αποθεώθηκε! Είναι ο ήρωας της φαβέλας.
El sábado John Kennedy hizo el 2-1 para darle a Fluminense la primera Copa Libertadores de su historia.
— TORVIC🌱🤠☕ (@Agro_pecuario86) November 7, 2023
Ayer, un día después, se lo vio andando en moto por Morro dos Prazeres, una favela de Río de Janeiro.
TRANQUI.
Aquí los funan por ir a celebrar con sus amigos y familiares pic.twitter.com/D3SRhtoSPT