Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (1/6) την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Διαδέχεται τον Ζοζέ Μοράις, ο οποίος αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα, απολύθηκε!
Ένας πρώην προπονητής της ΑΕΚ έφυγε, ένας (συμπατριώτης του) πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τον διαδέχθηκε. Ο Ζοζέ Μοράις κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Αλ Χιλάλ - πρώην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου - αλλά απολύθηκε καθώς όπως μεταδίδουν τα media στη Σαουδική Αραβία δεν έπεισε!
Η ομάδα από το Ριάντ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (1/6) την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο στόχος που τέθηκε στον 46χρονο Πορτογάλο - ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Gazzetta - είναι να κατακτήσει η ομάδα το ασιατικό Champions League (κάτι που είχε καταφέρει με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ).
Η Αλ Χιλάλ τον ανακοίνωσε με εκπληκτικό video με γραφήματα και δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, τα οποία έφεραν των πρώην προπονητή των Μονακό και Σπόρτινγκ κοντά στην Άρσεναλ και τη Ρεάλ αντίστοιχα.