Συμφώνησε με Αλμιρόν

Συμφώνησε με Αλμιρόν

Καταλήγει στο MLS ο ποδοσφαιριστής που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μιγκέλ Αλμιρόν αρνήθηκε να παίξει στη Σαουδική Αραβία και να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Αλ Σαμπάμπ, παρά την εντυπωσιακή πρόταση που είχε στα χέρια του, ενώ η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζει να διεκδικεί τα δικαιώματα του.

Ο 30χρονος Παραγουανός διεθνής επιθετικός, που τ' όνομα του φέρεται να είναι και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, πάντως έχει αποφασίσει ν' αφήσει τη Νιούκαστλ και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, από την οποία μετακινήθηκε στην ομάδα της βόρειας Αγγλίας το καλοκαίρι του 2019, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «The Telegraph».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, το κόστος της οποία θα φθάσει τα 12 εκατ. δολάρια.

sdna.gr