Πρωτοφανείς εικόνες από το Βραζιλία-Αργεντινή με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να κάνει... ντου σε αστυνομικό στην εξέδρα!
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Μαρακανά» στο πλαίσιο των προκτιματικών του Μουντιάλ του 2026 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.
Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από πολύ σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες του γηπέδου με αποτέλεσμα η σέντρα να καθυστερήσει για μισή ώρα.
Οι παίκτες των δύο ομάδψν προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά ο τερματοφύλακας της Αργεντινής φαίνεται σε βίντεο να ορμάει σε αστυνομικό, ο οποίος κρατούσε γκλοπ, θέλωντας να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες του που ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να δουν τον αγώνα.
Οι Αργεντινοί τελικά νίκησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Νικολάς Οταμέντι.
🚨 Emiliano Martinez going against a Brazilian policeman just minutes before… pic.twitter.com/Lj0XdWpzzd
— Eduardo Hagn (@EduardoHagn) November 22, 2023