Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Αμπέλ Φερέιρα

Close
Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα κινδυνεύει με αποκλεισμό έξι αγώνων, τιμωρία που θα τον άφηνε εκτός από τον (διπλό) τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας με την Γκρέμιο.

Με (περίσσιο) πάθος ζει την εμπειρία του στην Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Copa Libertadores για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια, κινδυνεύει να μην δώσει το παρών στον (διπλό) τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, στον οποίο επίσης έχει προκριθεί η Παλμέιρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποβληθεί στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Σεαρά και η αποβολή του θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή.

Ο Φερέιρα, ο οποίος είχε αποβληθεί λόγω έντονης διαμαρτυρίας προς τον διαιτητή, κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και έξι αγώνων και πρόστιμο που θα αγγίζει τις 16 χιλιάδες ευρώ (εκατό χιλιάδες ρεάις). Αν του επιβληθεί η βαρύτερη ποινή, βεβαίως, δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της Βερντάο στους δύο τελικούς με την Γκρέμιο.

gazzetta.gr