Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό: "Πέρασα τα ίδια και στην Ελλάδα"

Close
Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό: "Πέρασα τα ίδια και στην Ελλάδα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ από το Champions League της Ασίας παρομοιάζοντας την κατάσταση με όσα έζησε στην Ελλάδα.

Η Αλ Χιλάλ υποδεχόταν την Σαμπάμπ Αλ Αχλί για την έκτη αγωνιστική του ασιατικού Champions League. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου με αρκετά κρούσματα κορονοϊού δεν της επέτρεψαν να κατεβάσει μία κανονική ομάδα, κάτι που προκάλεσε τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση στα χαρτιά.

Σε δηλώσεις του στη Ρουμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: "Είναι ένα μείγμα συναισθημάτων. Πέρασα σχεδόν τα ίδια και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, όταν πήραμε τον πρώτο μας τίτλο το 2018. Τώρα; Νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση, αφού είμαστε πρωταθλητές Ασίας, κερδίσαμε το εγχώριο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες και ήμασταν πρώτοι στον όμιλο μας. Αυτά μου δίνουν ένα αίσθημα γαλήνης.

Δεν νιώθω ότι τρελαίνομαι, απλά έχω απογοητευτεί. Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο γήπεδο, αλλά μας αποκλείουν, εν μέσω αδιανόητων συνθηκών. Τρεις αγώνες θα μπορούσαν εύκολα να προγραμματιστούν σε διάστημα τριών μηνών, δεδομένου ότι η φάση των ομίλων στα ανατολικά δεν έχει καν ξεκινήσει".

sport24.gr