Πρωθυπουργός Σερβίας: «Αφήστε ήσυχο τον Τζόκοβιτς»

Close
Πρωθυπουργός Σερβίας: «Αφήστε ήσυχο τον Τζόκοβιτς»

Η  Άννα Μπρνάμπιτς ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να στοχοποιούν τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα όσα συνέβησαν στο Adria Tour.

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δέχεται επί ημέρες πόλεμο λόγω του φιάσκου του Adria Tour σε Σερβία και Κροατία είναι και η πρωθυπουργός της Σερβίας.

Η Άννα Μπρνάμπιτς δήλωσε σε συνέντευξη της:«Όλη η στήριξή μου είναι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, όχι μόνο για εμάς εδώ στη Σερβία, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Αφήνοντας στην άκρη τις πολιτικές διαφορές, προσπάθησε να βοηθήσει τους νέους παίκτες, να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και να κάνει κάτι καλό. Συγχαρητήρια!

Είτε ήταν η σωστή στιγμή, είτε όχι, με αυτή την επιδημία ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να κριτικάρεις κάποιον μεταγενέστερα, επειδή έχει ήδη προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό και ευγενές.Αυτό είναι το όμορφο πράγμα για μένα.

Αν θέλουν να στρέψουν όλη την ευθύνη σε εμένα προσωπικά, ως πρωθυπουργός, και να αφήσουν ήσυχο τον Τζόκοβιτς, τότε θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Είναι δικό μας λάθος, χαλαρώσαμε τα μέτρα, αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα υπήρχε τουρνουά και δεν θα τον ενοχλούσε κανείς, στην προσπάθειά του να κάνει κάτι καλό».

 
gazzetta.gr