Σκέφτεται στην επιστροφή εφτά μήνες απ΄όταν αποσύρθηκε...

Close
Σκέφτεται στην επιστροφή εφτά μήνες απ΄όταν αποσύρθηκε...

Επτά μήνες μετά την απόσυρσή του από τη δράση ο Εσεκιέλ Λαβέτσι σκέφτεται να επιστρέψει σε αυτή για να φορέσει τη φανέλα της Ροσάριο Σεντράλ.

Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Δεκεμβρίου 2019 όταν ο Εσεκιέλ Λαβέτσι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη δράση. Επτά μήνες μετά ο 35χρονος Αργεντινός ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αυτή.

Ο "Πότσο" έχει δεχτεί πρόταση από τη Ροσάριο Σεντράλ, από τα τμήματα υποδομής της οποίας αναδείχθηκε. Κομβικό ρόλο στην προσπάθεια να απαντήσει καταφατικά παίζει ο γιος του, Κριστιάν, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της ομάδας από την Αργεντινή. Ο προπονητής των κανάγιας, Κίλι Γκονσάλες, διατηρεί στενή φιλία με τον Λαβέτσι και είναι θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Λαβέτσι γεννήθηκε στο Ροσάριο και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από την Εστουδιάντες. Το 2004 πήγε στη Σαν Λορένσο και το 2007 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Φόρεσε τη φανέλα της Νάπολι.

Το 2012 τον απέκτησε η Παρί Σεν-Ζερμέν και από το 2016 έως το 2019 αγωνιζόταν στην Κίνα με τη φανέλα της Χεμπέι Φόρτσουν.
 

sport24.gr