Πρωταθλήτρια ομάδα του MLS αναδείχτηκε η Νιου Γιορκ Σίτι, η οποία κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια), την ομάδα του Πόρτλαντ.
Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από ένα απαράδεκτο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, η αναμέτρηση διακόπηκε καθώς την στιγμή του πανηγυρισμού της Νιου Γιορκ Σίτι, έπειτα από το γκολ που πέτυχε ο Καστεγιάνος στο 41΄, ένας οπαδός που βρισκόταν στις εξέδρες πέταξε ένα κουτί μπύρας και χτύπησε τον Χεσούς Μεδίνα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής να πέσει στο έδαφος. Έπειτα από το περιστατικό, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον δράστη να απομακρύνεται από το γήπεδο.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Πόρτλαντ έσπευσε αμέσως να καταδικάσει την συγκεκριμένη χειρονομία με ανακοίνωση της, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αποκλείστηκε από το Providence Park. Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».