Τσάβι: «Ανανεώνω με Αλ Σαντ»

Close
Τσάβι: «Ανανεώνω με Αλ Σαντ»

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο «κύμα» φημολογίας τον ήθελε να αποχωρεί από την Αλ Σαντ το προσεχές καλοκαίρι, ο Τσάβι φρόντισε όχι μόνο να διαψεύσει τα όσα ακούγονται και γράφονται, αλλά γνωστοποίησε ότι σύντομα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η ισχύουσα συμφωνία του θρύλου της Μπαρτσελόνα, που είχε ακουστεί μάλιστα και ως πιθανός διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά μέσω δηλώσεών του στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι θα ανανεώσει.

«Είμαι πολύ κοντά στο να ανανεώσω με την Αλ Σαντ. Όσα ακούστηκαν για αποχώρησή μου από την ομάδα είναι ψεύτικη φημολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες με την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός, με την «AS» να αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες της, το μόνο που απομένει, είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ωστόσο, στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει ειδική ρήτρα για την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την οποία εφόσον οι Καταλανοί τον θέλουν κάποια στιγμή μέσα στη διετία, μπορούν να τον αποκτήσουν χωρίς να πληρώσουν κάποια ρήτρα στην Αλ Σαντ.

sport-fm.gr