Λετονία: Αγωνία για Πορζίνγκις

Λετονία: Αγωνία για Πορζίνγκις

Ο ηγέτης της Λετονίας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και τα δημοσιεύματα στη χώρα του αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Λετονίας μετά την αποκάλυψη της είδησης πως ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ρουπέρ Φαμπίγκ ενημέρωσε με ανάρτησή του στα social media πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της Λετονίας να βρίσκεται σε επαφή με τους Μπόστον Σέλτικς για να παρθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, μια απόφαση που θα συμφέρει όλες τις πλευρές.

Τη σεζόν 2022/23 ο Λετονός ψηλός είχε 23.2 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.5 μπλοκ ανά 32.6 λεπτά σε 65 αγώνες με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, που τον έστειλαν στους Μπόστον Σέλτικς.

Οι αποδοχές του για την περίοδο 2023/24 φτάνουν τα 36 εκατομμύρια δολάρια.

sdna.gr