Άγνωστοι απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι

Close
Άγνωστοι απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι

Στην αγωγή που κατέθεσε η Βανέσα Μπράιαντ ενανίον της Κομητείας του Λ.Α αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι αστυνομικοί τράβηξαν φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δέχεται απειλές από αγνώστους ότι θα τις δημοσιεύσουν.

Η υπόθεση της μήνυσης της Βανέσα Μπράιαντ εναντίον της Κομητείας του Λος Άντζελες για την διαρροή φωτογραφιών του δυστυχήματος του ελικοπτέρου που επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη τους Τζιάνα και άλλοι 7 άνθρωποι έχει πολύ δρόμο. Και κάθε φορά προκύπτουν νέα στοιχεία.

Το νέο δεδομένο της υπόθεσης ήρθε από την "Washington Post", η οποία δημοσίευσε μέρος της αγωγής που έχει καταθέσει η Βανέσα Μπράιαντ, με δύο συγκεκριμένα σημεία να παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το πρώτο σημείο είναι η αναφορά ότι η Βανέσα Μρπάιαντ δέχεται μηνύματα από κόσμο που "κοροϊδεύει και απειλεί να διαρρεύσει φωτογραφίες ή να δημοσιεύσει ψεύτικες φωτογραφίες με το πτώμα του συζύγου μου". Αυτό ωστόσο που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ένα δεύτερο κομμάτι, αφού αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες που τράβηξαν 9 αστυνομικοί βρέθηκαν σε τουλάχιστον 28 κινητά αστυνομικών και τουλάχιστον 12 πυροσβεστών, τις οποίες μοιράζονταν σε μπαρ και συζητούσαν!

Συγκεκριμένα, σε ένα άλλο κομμάτι της αγωγής αναφέρεται: "Η κοινή χρήση των φωτογραφιών συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες και περιελάμβανε εξωφρενική συμπεριφορά και μοίρασμα των φωτογραφιών πάνω από κοκτέιλ σε μία συγκέντρωση, με κάποιον άνθρωπο να περιγράφει τα λείψανα των θυμάτων ως "χάμπεργκερ" και "σωρούς από κρέας".

Η Κομητεία του Λ.Α από την πλευρά της υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που τράβηξαν τις φωτογραφίες τις έσβησαν από τα κιητά τους και δεν τις μοιράστηκαν, ωστόσο, όπως γίνεται σαφές, η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

sport24.gr