Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το μυθικό του ρεκόρ με 64 πόντους, αλλά και το γεγονός ότι του πήραν την μπάλα του αγώνα.
Ιστορική επίδοση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς, καθώς πέτυχε 64 πόντους. Μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο ρεκόρ καριέρας του, ενώ μίλησε και για την ένταση που προκλήθηκε στην τέταρτη περίοδο. Ο Νέσμιθ έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Giannis και άναψαν τα αίματα.
Παράλληλα, έγινε έξαλλος και με την κίνηση της Ιντιάνα να του πάρει τη μπάλα του αγώνα. Πάντως, σε μια εκδήλωση αγάπης προς την ομάδα του Μιλγουόκι, φίλησε το σήμα της φανέλας.
Στις δηλώσεις του, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός, κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα.
Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπάρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα.
Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα τη δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε την μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις την μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA».